teater mutation

ur prost.

" Det är det maskinella. Tanken på att hon är helt stum inför hans beröring. För henne är det bara rytm, ljud, känslan glidmedel, av kött som glider över kött. Tid. Och det är det enda. 

Och hygien. 

Tid och hygien och rörelse. En steril rörelse som i varje rörelse påminner henne om själva könsorganen. Varenda hudveck och slapphet och spänst och glatthet och att det tillhör hans kön. Hennes eget kön, de lite trögare ytorna och stoppet längst in. Att det håller på och håller på där vid könsorganen som känns främmande, som vilka lemmar som helst och ändå inte som vilka lemmar som helst.Tid och hygien och rörelse. En steril rörelse som i varje rörelse påminner henne om själva könsorganen. Varenda hudveck och slapphet och spänst ocSom att det luktar silikat och glycerin om henne. 

 

Och handsprit.

Bara tanken på hon torkar av med tjocka gummihandskar och byter lakan.

Bara tanken på att äta en bit sockerkaka i hennes hem.

Att hon har betalat ingredienserna för pengar som hon - och hon har vispat den med en handledsrörelse som - Det är ju äckligt. 

Som att äta frukostfika första dagen man jobbar i äldrevården.

Man brer en leverpastejsmörgås samtidigt diskussion förs kring avföring och avförings konsistens.

Och överallt är hudrester och avtorkat kiss.

Som att slicka på fingrarna när man har tagit av handskarna efter ett stomibyte"

Posted: 2012-10-13 17:56:45
Add to Facebook Twitter this! 
blog comments powered by Disqus

Muttblog

muttblog är teater mutations inspirationsplank och dagbok för pågående produktioner. Följ med oss i vår process. Delta i vårt frossande av upphittat och snott material. Bada i vårt blod, svett och tårar. Se våra gamla bloggar här: www.auroramutation.blogspot.se www.brottstyckenmutation.blogspot.se
SUBSCRIBE

rss 2.0 feed RSS 2.0 Feed

 

ARKIV

2013

MARS