Livet är en enda stor teater
Livsfarliga bilförare
Livsfarliga bilförare

Livsfarliga bilförare

Varje gång jag sätter mig i bilen för att bege mig ut på vägen måste jag först pausa för att ta ett par djupa andetag. Detta för att jag vet att jag vid minst ett tillfälle under min färd kommer bli arg eller upprörd på ytterligare en man som inte kan bete sig i trafiken. Det är någonting som händer med testosteronet i deras kroppar när de slår sig ner bakom en ratt, och tillsammans med överdrivet påslag av detsamma hormon så verkar även (trafik) vett och etikett packa sina väskor och gå. Det är omkörningar i 180 km/h, tutningar och total avsaknad av dragkedje-metoden vid exempelvis filbyte. Regler är till för att hållas: om dessa inte efterföljs tycker jag mansfolket gott kan stanna hemma, för allas våran skull.